Boutique de Terroirs is een vitrine van onze eigen productie en tevens van andere pareltjes van deze streek of van verder : artisanale producten bereid in het verlengde van grote tradities.
Zoete lekkernijen
Een grote keuze van zoetigheden: chocolade, koekjes, honing, nougat, vruchtencoulis, honingsnoepjes, neuzen, rochers, confituren, macarons, peperkoek, chocoladepasta …

Zowel van onze eigen productie, als lekkernijen van Maison DandoyBiscuiterie de Pont-AvenComptoir de MathildeComptoir du CacaoBruyerre, enz.

Hartige delicatessen

Laat je verleiden door onze tapenades, uienkonfijt, kruiden en specerijen, pâtés, kaaskoekjes, pasta, zeezout, mosterd, kaaskonfijten, sardines  ...

Een verfijnde keuze van het gamma van
Terre-ExotiqueLapeyrieKerbriantCastelasLa Bourriche aux Appétits, enz.

​​

Aperitieven & Likeur
Sinds lange tijd is de streek van Pays des Collines bekend om haar erfgoed van kennis van genees-kundige planten. Zo kunnen we het beste halen uit de geheimen van de natuur !
Dit kan je (her)ontdekken in onze « Boissons à l'Ancienne »: een innovatief gamma van aperitieven, op basis van witte, rosé of rode wijn.
Laat je verrassen door ons gamma van likeur op basis van fruit en bloemen. Proef zeker ook onze likeur op basis van Chocolade en Caramel ... of de befaamde Heksenkoffie!​​

Champagne, wijnen, gin etc ...

Vaste keuze uit champagnes, wijnen, cava, prosecco, gin, cognac, vruchtencrèmes, Pineau des Charentes,  mousseux ...

Keuze uit merken zoals Ruffus, Bon Baron, Genoels-Elderen, Locret LachaudVoyer, enz.NIEUW : Gamma van Whisky !

Ontdek onze whisky van Schotland, Ierland, Taiwan, Japan, USA en Frankrijk zoals Loch LomondGlen Scotia Double CaskEdradour, Arran Amarone FinishKilchoman Machir BayAuchentoschan American OakAberlourTamnavulinRedbreastTeelingNikkaRittenhouse RyeArmorik, enz.

Onze specialiteit : Heksenkoffie 

Ellezelles,  folklorisch dorpje in het hart van « Pays des Collines », tussen de Reuzen van Ath, de Doudou van Bergen en Pairi Daiza, lijkt een rustig gehucht te zijn, maar laat je niet in het ootje nemen. Wist je dat sinds 1972, Ellezelles het theater is van hekserij ?
Elke laatste zaterdag van juni, vindt er een grootse Heksensabbat plaats !
Ter ere van deze folklore, hebben wij een Heksenkoffie gemaakt (« eul jatte des chorchîles ») : een koffielikeur bereid op basis van de beste robusta koffie. De heksenkoffie wordt ijskoud, puur of met een ijsblokje gedronken. Warm, eventueel met een wolkje room, is het zeker een lekkernij. Maar opgelet,       bij overmatig alcoholgebruik kunnen de heksen vroeger tevoorschijn treden dan verwacht.